Herlig borteseier

Tøft utgangspunkt mot et sterkt Kjelsås i går viste seg å bli årets høydepunkt på bortebane.

Vi dro ned for å møte et sterkt Kjelsås- lag som lå på plassen under oss på tabellen, vi hadde også med oss at de så langt i år hadde kun et tap på eget gress.

Vi viste allerede fra start at dette var en kamp vi hadde lyst til å være med å prege, rolige med ballen og fin timing inn i duellene. Selv om Kjelsås skapte et lite trykk i åpningen med blant annet flere cornere var det inntrykket at vi så et robust TUIL- lag på banen. Vi hadde og så flere fine overganger som kunne gitt uttelling.

Uttellingen kom til slutt etter at vi kom oss inn i boksen og skapte flere situasjoner, vi skulle kanskje hatt straffe først, men etter hvert kom ballen ut til Adrian Sandbukt som fikk ballen litt skrått på vår høyre side. Fra 7-8 meter gjorde Adrian alt rett og satt inn 1-0 helt inne ved stolpen, et resultat som stod seg til pause.

Andre omgang startet i et vanvittig tempo fra oss og knappe minuttet var gått da Marius Larsen dro på seg spillere på vår høyre side, en liten stikker videre med påfølgende innlegg og plutselig stod Elias Skogvold bokstavelig talt alene på målstreken og kunne sette inn sitt enkleste mål noensinne og 2 - 0 til oss.

Samme Elias ventet ikke lenge før han markerte seg på nytt, og 2 minutter senere la han på til 3-0. Vi har sett flere av disse i år fra Elias som førte ballen noen meter før han banket til med strak vrist fra ca 16 meter. Ballen var litt borte i et Kjelsås- bein, men gikk uansett uttagbart for keeper opp i krysset.

Vi fortsatte å kjøre på og kun 3 minutter etter forrige scoring var det Adrian Sandbukt på nytt som skrev seg inn i protokollen med en herlig avslutning til 4-0.

Det kunne faktisk blitt enda mer i denne perioden, men uheldigvis klarte ikke Adrian Pedersen å score på straffesparket.

Etter et forrykende første kvarter av 2. omgang roet det seg litt, og en litt uheldig Theo Nilsen satte en klarering inn i en rusende Kjelsås- spiss som satte inn reduseringen til 1-4. Noen minutter før slutt kom det også enda en redusering til 2-4 etter litt frem og tilbake inne i vårt felt, men alt i alt en herlig opplevelse og god prstasjon av laget.