Adrian Pedersen finter

Pedersen X 2

Vi kom under med 2 mål borte mot Stjørdals- Blink i helga, men en mesterlig snuoperasjon anført av en pigg Adrian sørget for seier

Det var mange som var spente på hvordan vi ville håndtere denne siste kampen i det som har vært et særdeles tett program. Mange spillere hadde mange minutter i beina og lite tid til å hente seg inn mellom slagene i det som på forhånd var en vanskelig bortekamp mot et Stjørdals- Blink som ikke har tapt i seriespill siden august 2023.

Det ble også vanskelig fra start, hjemmelaget var friske og hadde en god del av banespillet uten å skape de helt store mulighetene. Vi hang relativt godt med, men hadde lite ballinnehav, etter 16 minutter kom Blink seg løs på vår venstre side. Ballen havnet etter hvert foran mål og det ble en enkel oppgave for Jonas Selnæs å sette inn 1-0.

Vertene fortsatte å kjøre kampen og kvarteret senere kom Alexander Gløsen seg i skuddposisjon drøye 20 meter fra mål og satte den vakkert i langhjørnet. Det var tungt å gå til pause med 2 baklengs.

Andre omgang ble av den mer lystige sorten for de av oss fra Tromsdalen, guttene virket klar til å ta opp kampen og tok grep over både spill og etter hvert sjanser. Vi reduserte etter en presis corner fra Peder M. Johansen etter timen spillt, Didrik Hafstad gikk perfekt opp og kunne styre ballen i mål fra kort hold.

Når reduseringen var på plass kunne man se at det kom litt ekstra energi inn i laget også, og da spesielt i Adrian Pedersen som var kommet inn fra benken. Først kom vi løs på vår høyre side og Adrian mottok ballen feilvandt på 5 meter, en herlig tyngdeoverflytning og så var Adrian alene med keeper. Det bli mål av slikt og 2-2!

Kampen bølget litt etter dette, men det var på nytt Adrian som skulle skape tellende resultat. Vi fikk satt opp en flott kontring rett fra en corner, hvor først Elias Skogvoll fant Marius B. Larsen, som igjen slo et perfekt vektet innlegg til Adrian som kunne sette inn 2-3 fra kort hold.

Vi la oss lavere etter dette og hjemmelaget fikk skapt noen situasjoner på dødball, men klarte heldigvis ikke å skape noen virkelig store muligheter og vi kunne ta alle poengene med oss hjem.