3 poeng og inn med Rekdal

Det ble 3-0 hjemme mot Vålerenga 2 i dag og samtidig ble det klart at vi leier inn Thomas Rekdal fra Odd

Vi tok tidlig ledelsen mot et veldig ungt lag fra Vålerenga hvor de to første målene kom allerede etter 11 og 17 minutter. Først ved en uheldig Vålerenga- spiller som satte ballen i eget nett og deretter ved Didrik Hafstad. Didrik var også frempå rett før pause og satte inn 3-0. 

Det ble etter hvert labert tempo i andre omgang og det var ikke mye fart eller intensitet i hverken spill eller dueller. Det kom ikke flere mål og vi tok med oss 3 poeng i en kamp de fleste følte vi hadde mer å gi. 

Samtidig som kampen ble spilt ble det også klart at vi kommer til å bli kjent med et nytt fjes utover høsten. VI har inngått en avtale med Odd om å låne Thomas Rekdal ut sesongen. 

Thomas Rekdal

Thomas er 23 år fra Fredrikstad og har en bakgrunn fra FFK og Mainz 05 II og Stuttgart II i Tyskland, samt nå sist odd. I tillegg vil vi få se en spiller med hele 47 U- landskamper for Norge. Thomas gleder seg til å oppleve Tromsdalen og være med på en spennende høst med oss og vil slutte seg til oss allerede i morgen. Velkommen Thomas!

 

Annonse: