Brassespark og energi

Hogne spiller på lørdag for første gang innendørs på TUIL Arena – ute er han allerede godt vant til å levere store prestasjoner!

Hogne Rundberg holder i kveld rytmen på bass når Violet Road går på scenen under Tromsdalen Live.

Mange forbinder Hogne med musikk og kulturlivet i Tromsø og Nord- Norge, men vi har tatt en prat med han om andre interesser, oppvekst og bakgrunn. Her vil tilfeldighetene det til at han både har spillt fotball og gått samme skole som mange gamle TUIL- Helter. 

Det viser seg at Hogne som så mange andre unge gutter la opp til en karriære som fotballspiller og tok sin grunnutdanning med fotball som fag på Tromsdalen Videregående. Lidenskapen for spillet har han beholdt hele veien og har også i de siste årene en rekke kamper bak seg her på TUIL Arena som spiller for Indre Kåfjord. 

Vi spør oss om Hogne kan ha valgt feil, og burde ha valgt knottsko fremfor bass? For å få en rask avklaring ringte vi opp hans gamle klassekamerat Gaute Helstrup på vei hjem fra bortekamp med Bodø/Glimt i Brussel, hva er vel bedre enn å få en vurdering fra en høyt skolert trener? 

Hogne tar Brasse
Hogne tar Brasse

Helstrup om Hogne:
"Hmmnn, jo, ja det stemmer jo at Hogne var fotballspiller. Han hadde bra drag på brassespark - og en god del energi". 

Vi forsøkte å utfordre Gaute litt på om Hogne kanskje burde ha valgt en karriære i idretten i stedet for musikken, men Gaute følte seg ikke egnet til å måle ballkontroll opp mot kjappe rytmer på bassen. Han fikk også et merkelig hasteverk med å komme seg ombord på flyet, så det fikk vi aldri svar på. 

Uansett: Energi, full kontroll på bassen og god på Brassespark, vi gleder oss til Hogne og Violet Road!

Billett til Tromsdalen Live

 

 

Annonse: