Drama i toppoppgjøret

Herlig stemning og masse mål i toppkampen mot Skeid endte til slutt med en deilig seier

Det ble en fantastisk fin ramme rundt ettermiddagens oppgjør mot serieleder Skeid. Tribunene var godt fylt opp og med flomlys, regn og masse intensitet og dueller ute på banen ble det en veldig fin kamp.

Vi tok ledelsen i 1. omgang etter en nydelig acvslutning på halv volley fra Marius Larsen som banket den i mål fra snaue 20 meter utagbart for keeper. Dessverre varte ikke lykken leng e og Skeid utlignet slik at det stod 1-1 til pause.

Første omgang var preget av at lagene følte seg litt frem og det ble ikke tatt mye risiko. Det endret seg nå lagene kom ut etter pause og Skeid viste fort at de ikke hadde planer om å ri på et uavgjort resultat og gikk opp til 2-1 etter et langt innkast.

Våre gutter responderte på det og vi fikk se mye flott fotball en periode på TUIL Arena og kampen ble snudd tilbake. Først ute var Sondre Laugsand som stod støtt inne i boksen og fikk stanget ballen inn til 2-2 etter snaue timen spilt.

Det dirret nå på TUIL Arena og bare fire minutter senere fikk Steffen Skogvan Pedersen ballen og dro den med seg innover før han på utsøkt vis satte ballen i lengste hjørnet til 3-2.

Det stoppet ikke der og etter 81 minutter fikk vi se en fin dragning med påfølgende skudd fra Didrik Hafstad som snek seg inn til 4-2. De som tenkte at det skulle ebbe ut med det fikk seg en overraskelse og på overtid fikk Skeid en redusering etter scoring på straffe.

Dommeren hadde god kontroll på klokka og la til 7 minutter etter 90 - heldigvis klarte vi å holde både hodet kaldt og beina friske nok til å dra i lann seieren som betyr at vi nå Serieleder!