Einar Ness til USA

Einar Ness reiser i neste uke til USA for å kombinere skole/utdanning med fotball ved University of South Carolina.

Einar har vært TUIL gutt lenge, nesten helt siden han kunne løpe. Han har spilt fotball, gått på langrenn og vært en del av miljøet i hele sitt liv.

De fleste har nok blitt kjent med Einar gjennom fotballen, hvor han tidlig markerte seg med ferdigheter og en personlighet som gjorde han til en populær spiller, både blant medspillere, trenere og oss ellers på TUIL Arena.

Einar har 80 registrerte kamper for TUIL A-lag og 14 registrerte kamper for TUIL 2 og i sum har han registrert 152 kamper og 57 mål.  Han er en målbevisst og strukturert person, som alltid stiller høye forventninger til seg selv, og har nå tatt et valg som han føler blir riktig med tanke på det han selv ønsker seg. Han vil bli den første spilleren fra TUIL som tar en slik retning, og kan høste mye erfaringer og kunnskap de neste årene i nye omgivelser.

Einar Ness, Sebastian Tounekti og Lars Nymo Trulsen (SNN)
Einar Ness, Sebastian Tounekti og Lars Nymo Trulsen (SNN)

I USA vil Einar kombinere videre utdanning med fotball i imponerende omgivelser hvor det meste er tilrettelagt for å kunne utvikle seg videre på flere måter. Det vil nok være en god omstilling å komme "over there", men vi som har blitt kjent med Einar er sikker på at dette tar han på strak arm og går en spennende tid i møte.

Det er en klubbspiller som forlater TUIL nå, forhåpentligvis midlertidig, og det skal bli interessant og spennende å både høre hvilke refleksjoner og erfaringer han drar med seg når han en gang kommer "hjem" til Dalen. 

Vi i TUIL ønsker Einar lykke til i USA!

Ellinor, Roger og Einar Ness
Ellinor, Roger og Einar Ness

 

Annonse: