Flott åpning i godværet

I et fantastisk vær på TUIL Arena fikk vi også se tidvis veldig god fotball i første kamp etter sommerferien

Junkeren fra Bodø var på besøk på TUIL Arena og viste allerede fra stat at de hadde lust til å være med på å lage en fin fotballkamp. Gjestene tok også ledelsen allerede etter 5 minutter med et meget godt  hodestøt av Alexander van der Spa.

Vi tok umiddelbart grep om kampen etter å ha kommet tidlig under, og det tok bare to minutter før det var balanse, Didrik Hafstad steg til værs og stanget nydelig inn 1-1 til stor jubel fra de fremmøtte på tribunene.

Etter scoringen tok vi enda mer grep om kampen og store deler av første omgang ble spillt langt inne på Junkerens halvdel. Det ble imidlertig ikke noe tellende resultat av dominansen og ved halvspillt stod det fremdeles 1-1.

Andre omgang handlet fremdeles mye om et TUIL- lag som hadde ballen, og etter 58 minutter dro vi opp et flott angrep på som etter hvert ble lagt inn til Elias Egerton som satte ballen kontant i mål til 2-1.

Kun minutter etterpå banket Asgeir Eliassen til fra snaue 16 meter og satte den utagbart inn i hjørnet til 3-1.

Det kom også et par mål helt inn i slutten av kampen.Først var det vi som la på til 4-1 etter et straffespark som ble satt i mål av Didrik Hafstad, før også Junkeren satte et til slutt ved Lasse Hansen Lien slik at det stod 4-2 til slutt.

Vi tar med oss en fin første kamp etter ferien og ser frem til å reise til Gjøvik neste helg.