Flott seier i Oslo

Det ble 3 mål og 3 poeng i gårsdagens kamp mot VIF 2 på Intility

Som ventet var det vi som kontrollerte mye av kampen mot et veldig ungt lag hos Vålerenga.

Vi tok fint ledelsen 1-0 etter at Marius brøt foran en forsvarsspiller og kom alene med keeper. Dessverre gikk det kun et minutt før kampens dommer dømte straffespark til Vålerenga etter at et innlegg traff hånda til Sondre Laugsand - noe merkelig sett med blå og røde øyne - men straffen gikk uansett i mål til 1-1.

Det så ut som om det skulle stå uavgjort til pause, men vi fikk vist frem et flott angrep med en opprulling som til slutt endte hos Elias Skogvoll som banket til med vrista i det lengste hjørnet og demed gikk vi til pause med ledelse.

Andre omgang startet som første sluttet og denne gangen var det Elias Egerton som satte ballen flott i mål til 3-1. Etter dette skapte vi flere store sjanser og hadde ballen i laget i en lang periode. Når alle ventet på 4-1, kom det i stedet et motsatt vei. Vålerengas høyre kant rykket seg fint løs og skudd/innlegget traff en fot inne i våt felt til 2-3 og ny spenning.

Heldigvis klarte vi å stå ut kampen, og kunne vel også ha lagt på med flere scoringer med litt mer dyktighet i avslutningene. Vi tar med oss 3 poeng hjem fra Oslo og gleder oss til siste kamp før sommer- ferie nå på lørdag klokka 15:30 mot Ull/Kisa på TUIL Arena