Fotball og fest

Sett av helga som kommer! vi begynner med TUIL- Skeid klokka 1500 og avslutter innedørs med Tromsdalen Live utover kvelden

TUIL Arena gjøres klar til en historisk lørdag. Vi går helt tilbake til selveste skapelsen (av TUIL) og åpner opp for en dag med herlige idrettslige prestasjoer før vi tar turen inn i TUIL Arena hvor det skal leveres fra scenen. En fullpakket kveld er satt sammen med:

Idrett og musikk - alt samlet på en dag - vi gleder oss stort!

Kjøp billett til Tromsdalen Live her

Kjøp billett til TUIL - Skeid her

Dagen begynner klokka 1500 med en herlig Seriefinale mot Skeid. Oksene fra Torshov kommer på besøk i det som er en skikkelig toppkamp der laget som vinner inntar øverste plass på tabellen. 

De som er sliten etter kampen kan ta seg en tur hjem for å skifte til nytt antrekk og legge inn en cowboy- strekk, eller man kan gå direkte inn i TUIL Arena og gjøre seg klar til resten av kvelden. 

Dørene inne i TUIL Arena II åpner klokka 1600 og Kohib går på scenen ca. 1800. Etter å ha satt stemningen gis rommet til Gratis Øl - og alle som har sett det før vet at det blir artig, til tider veldig artig!

Neste ut er The Modern Times, også kjent som Tromsdalens mest samspilte band. Vi er informert om at de denne gangen blir å levere et storslagent show og har tilbragt uker i øvingslokalet for å virkelig kunne levere på lørdagen. 

Det vil selvfølgelig bli mulig å fylle på med mat og drikke underveis, og Linda har laget til en velsmakende meny med noe for enhver smak. 

Kvelden avsluttes med Nordfylkets store sønner, Violet Road, De trenger ingen nærmere presentasjon og leverer alltid bunnsolid, vi gleder oss stort! 

Kjøp billett til Tromsdalen Live her

Kjøp billett til TUIL - Skeid her

 

Annonse: