Høstkamp på TUIL Arena

Lørdag klokka 1500 tar vi i mot Skeid på TUIL Arena - og som vanlig i oktober utfordres vi av forholdene

Velkommen til kamp på TUIL Arena, denne høsten har på mange måter bragt oss litt tilbake til det som egentlig var helt normalt for de som liker TUIL. Hver eneste kamp spiller inn og hver eneste pasning og duell teller. Noen år var det kampen mot nedrykk fra 1. divisjon og andre år kampen om opprykk. Heldigvis er vi der i år at vi kjemper om opprykk. 

Skeid står på motsatt halvdel denne gang, og det er klart for et skikkelig toppoppgjør mot lag nummer 1 og 2 på tabellen. Dagens motstander har hatt en veldig fin sesong, og så lenge ut til å kunne kontrollere inn - men vi har sakte men sikkert nærmet oss bakfra og er nå på godt skuddhold. 

Laget har trent godt den siste uka, og det er en tilnærmet skadefri tropp vi kan velge fra hvis vi ser bort fra de langtidskadde. Det meste ligger til rette for en god kamp fra vår side mot serielederen. Fra tribunen kommer man i dag til å få se divisjones beste hjemmelag i kamp mot det beste bortelaget. 

Opptakten til helga har vært ekstra hektisk for klubben, med tilretteligging for toppkamp, samt full rigg til "Tromsdalen Live". Direkte etter kampen åpner dørene til vår egen Arena innendørs hvor det blir en helaften med konserter og underholdning.

For de som blir i godt humør av kampen er det med andre ingen grunn til å forlate TUIL Arena etter kampslutt. Dørene står åpne fra kampslutt. 

God kamp!

Blletter til TUIL - Skeid

Billetter til Tromsdalen Live

Annonse: