Spenning til siste slutt

Guttene gjorde jobben på Myhrer borte mot Eidsvold Turn og tok med seg 3 poeng. Skeid gjorde også sin jobb som betyr at det går mot ei veldig spennede seireavslutning neste helg

Foran siste serierunde ligger Skeid nå 1 poeng foran oss på tabellen med 6 flere plussmål. Det betyr at kampen om opprykket lever helt inn og en skikkelig artig avslutning på årets sesong venter oss neste helg.

Vi tar i mot Stjørdals- Blink hjemme, mens Skeid møter Ull/Kisa borte. Forutsetningene er klar: Skeid må tape og vi må vinne!

Kampen mot Eidsvold ble også spennende, men heldigvis viste vi gjennom store deler av kampen at vi hadde litt mer kvalitet i laget og skapte flere gode sjanser. Største sjansen i første omgang kom ved Didrik Hafstad som dundret ballen i tverrliggeren fra 8 meter, men uten å få uttelling. Det stod 0-0 til pause.

Etter pause kontrollerte vi banespillet, men kom ikke til veldig mange store sjanser, og alle med TUIL- hjerte måtte vente helt til det var spilt 71 minutter. En frisk Adrian Pedersen hadde nettopp kommet innpå og brukte sitt første touch på ballen til å sende Marius Bustgård Larsen alene gjennom med keeper. Marius var trygg og satte inn kampens første og eneste mål og laget med det et perfekt oppsett til neste helgs avslutning.