Storseier og debut for Aron

Follo kom på besøk i helga og etter kampslutt stod det hele 8 - 0 til oss i protokollen. Artig var det også å se Aron Svendsen for første gang i TUIL Drakt

Litt ekstra spenning før kampen mot Follo var det i og med at vi tapte 3-0 på bortebane mot dem i vår. Det kunne også ha startet dårlig denne gangen, men en meget god inngripen fra Tobias Hafsatd hindret gjestene i å ta ledelsen fra start.

Etter dette skremmeskuddet så vi oss ikke tilbake og gikk opp til 1-0 ved Christian Mork Breivik som kom løs på venstresiden og satt ballen hardt i mål. Oppgaven ble også litt lettere etter at Marius Bustgård Larsen ble tatt av Follo's midtstopper i det han var i ferd med å komme alene med keeper. Resultatet ble rødt kort til Follo og vi skulle spille med en mann mer i godt over en omgang.

Utover 2. omgang pøste vi virkelig på og etter hvert ble det riktig så mange mål. Før dommeren blåste av stod det hele 8-0, noe som kan vise seg å bli viktig utover høsten da vi nå ligger på lik poengsum som Skeid, med kun et pluss-mål mindre.

Vi tar med oss at vi også fikk se Aron Tov Weisser Svendsen komme innpå i sin første kamp etter overgangen fra Fløya. Aron gjorde et godt inntrykk på midtbanen og var absolutt med å bidra til en meget god prestasjon.

Neste helg er det en tøff match borte mot Kjelsås før vi tar i mot Skeid den påfølgende helga hjemme i Tromsdalen.