Vi er i gang igjen

Vi tar i mot Junkeren søndag kloka 1500 - legg turen til TUIL Arena og topp underholdning

Det er ferietid, og også spillere og trenere har tatt et lite avbrekk etter forrige kamp mot Ull/Kisa i slutten av juni. Nå er det imidlertid klart for kamp igjen på TUIL Arena og vi ønsker alle velkommen til å bruke noen timer sammen med oss på søndag klokka 1500. Billetter kjøpes her

Alexander Samuelsen på feltet.jpg

Laget startet opp igjen med treninger for to uker siden og som vanlig ble de første par øktene brukt til litt tilvenning, men også testing av fysisk tilstand. I begynnelsen av uka fikk vi også tatt på oss drakten og møtte Ulfstind til treningskamp her på TUIL Arena. Kampen mot Ulfstind var solid, så får vi håpe at det fortsetter når vi nå møter et lag som ligger et nivå opp. Junkeren har slitt litt så langt i år, men det er en klubb som over de siste årene har vist at de kan utvikle spillere til Eliteserien og som har god kontinuitet på leder- og trenersiden. Det gi ofte resultater på sikt. 

Den mest gledelige med søndagens oppgjør er at vi har Alexander Samuelsen tilbake på trenerbenken, etter at han har hatt en pause siden januar. Det er på sin plass å takke David Lundblad for en meget vel utført jobb i første halvdel av sesongen, laget har levert godt under hans ledelse og vi er i en fin utfordrerposisjon inn mot høsten. Med Alex på plass vil David tre inn igjen i rollen som utviklingsleder, og vi gleder oss til igjen å se Alex lede laget. 

Vel møtt

Annonse: